Acto de presentación de Ahed Tamimi organizado por BDS

BDS País Valencià* i Unadikum vos convidem a l’acte amb Ahed Tamimi i la seua família, símbols mundials de la resistència palestina.
Tot i que Ahed va estar empresonada més de 7 mesos i que les autoritats de l’Estat d’apartheid d’Israel han intentat no deixar eixir a la família Tamimi, per fi podrem gaudir de la seua presència el pròxim dimarts 25 de setembre a la Plaça del Pilar de València. Amb albaes de benvinguda, actuacions i sopar a càrrec d’El Racó de la Corbella.

* BDS País Valencià és un grup territorial de suport a la campanya global de BDS creat l’any 2012. Funciona de manera assembleària i autogestionada. Està format per persones joves i majors de diversos llocs del País Valencià que treballen dia a dia la solidaritat amb Palestina de forma desinteressada. Treballem especialment campanyes de boicot acadèmic, cultural, econòmic i institucional. Només aquest 2018 hem realitzat nombroses xerrades, jornades i una exposició, a banda d’aconseguir que el MuVIM retirara la participació israeliana a un cicle de cinema i que la ciutat de València i les Corts Valencianes s’adheriren al BDS, convertint-se en referents mundials de la solidaritat amb Palestina.

 • 00

  días

 • 00

  horas

 • 00

  minutos

 • 00

  segundos

Fecha

May 28 2024

Hora

18:30

Localización

Plaza del Pilar
Valencia
Categoría