Concentració – Roda de Premsa dins la campanya NO a l’ampliació del port

Concentració – Roda de Premsa singular a la Pl de Manises

a celebrar divendres que ve dia 15 a les 11h,

enfront del Palau de la Generalitat, seu del MH President…

La idea és, en el marc d’aquesta concentració, realitzar una roda de premsa amb la participació de les organitzacions que veniu prestant la vostra adhesió i suport a la campanya i que en el seu moment heu subscrit manifest contra el projecte de “Ampliació del Port de València“.

El motiu de la roda de premsa és convocar formalment a la manifestació alhora que visibilitzar a tots els col·lectius que donen suport a la campanya palesant els motius pels quals la convoquem la manifestació.

Mostrant davant l’opinió pública que l’ampliació del port és un tema que afecta transversalment a tota la ciutadania. Des del canvi del model de ciutat i la desaparició de les platges i l’Albufera fins l’empitjorament de la qualitat de l’aire o el malbaratament de recursos públics que necessitem urgentment per a altres coses més necessàries.

En la taula hem considerat que haurien d’estar la Comissió Ciutat–Port i a Joves pel Clima, les organitzacions més representatives en els seus respectius àmbits d’actuació, entre les quals evidentment la vostra.

Confiant que la iniciativa que us presesentem compte amb la vostra aprovació i interés, us convidem formalment a aquesta, pregant confirmeu la vostra participació diguent:

  • des de quina organització aneu a participar
  • quines persones d’aquesta organització van a participar (amb tlf o correu de contacte)
  • si voleu (o no) que el nom d’aquestes persones figuren en la nota de premsa que lliurarem als mitjans.

al correu de la comissió (aquest mateix):

comissiovalenciaport@gmail.com per tal d’organitzar la gestió de l’acte.

El evento está terminado.

Fecha

Oct 15 2021
¡Caducado!

Hora

11:00 - 00:00
Categoría