Som dones foto

“Som dones” és una sèrie documental sobre el món explicat per dones. Nenes, noies i dones de fins a 80 anys, amb situacions vitals i maneres de pensar molt diferents, ens ofereixen la seva història i la seva mirada, tan única com universal a la vegada.

Hem parlat de l’amor, de vincles, de néixer i morir, del compromís social, de sexe, de la feina i la maternitat, i així fins a 13 temes genèrics, un per cada capítol. Són coses que interessen a tothom i que formen part del nostre dia a dia. Temes que també afecten els homes, però que aquest cop tractem exclusivament des d’un punt de vista femení.

“Som Dones” és una sèrie oberta. No pretén fer grans sentències sobre la societat d’avui en dia, sobretot perquè les seves protagonistes només parlen de la seva vida i del seu entorn més proper i quotidià. Una visió social sense crear models ni estereotips. El que sí que es proposa és obrir portes, generar debat i visibilitzar diverses maneres de viure que conformen la nostra societat i els seus valors, perquè cada espectador es compongui el seu propi trencaclosques.

Ser dona avui en dia és una realitat canviant, rica, tot un món per descobrir. Com també ho és ser home. En definitiva, “Som dones” obre una finestra televisiva cada setmana per poder escoltar durant mitja hora un relat de dones.

Per a poder veure els programes emesos punxa el següent enllaç:

http://www.ccma.cat/tv3/som-dones/