Sarai Fariñas Ausina

Sarai Fariñas Ausina Diplomada en Treball Social, Licenciada en Sociologia

Diplomada en Treball Social, Licenciada en Sociologia, Màster en sociologia i antropologia de les polítiques públiques i Màster en Cooperació al Desenvolupament.

He escrit articles divulgatius sobre el vincle entre l’economia feminista, la sobirania alimentària, i l’enfocament de les capacitats humanes

He sigut tècnica de la Unitat de Gènere de la OTC de Nicaragua de l’Agencia Espanyola de Cooperació al Desnvolupament (AECID)

He sigut professora de Gènere i Feminismes des del 2012 fins al 2019 al màster de cooperació al desenvolupament de la UPV.

Autora de l’Estudi “Dones Rurals del País Valencià: veus que parlen de treball invisible, ecodependència i interdependència

He treballat en projectes com el Global Environment Facility  de Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD) en Guatemala

He participat en nombroses taules, seminaris i congresos sobre compra pública alimentària, ecofeminismes, sobirania alimentària i economia feminista.

Treballe des de 2016 en CERAI en els projectes relacionats amb el trànsit a menjadors escolars sostenibles i el foment de polítiques que afavorixquen la compra pública alimentària sostenible.